Sådan strikker man rundt ved at bruge en ”magisk ring”

Total
0
Shares

 

Når du arbejder med rundpinde, er der en million muligheder. Hvis du er den type strikker, der ikke kan forestille sig livet uden dem, har du sikkert undret dig over hvordan man kan bruge dem til at lave mindre dele, der ikke har nok masker til at bruge 100% af rundpinden. Det er her den Teknik vi vil lære dig i dag, kommer i spil. Tag det roligt! Vi skal nu se, hvordan man strikker med teknikken ”magiske ring”.

Til denne teknik bruger vi en  8mm rundpind og et nøgle The Petite Wool.

Før du begynder, er det eneste du behøver at vide, hvordan man slår op, strikker retmasker og vrangmasker ved brug af en rundpind.

Til at starte med, skal du slå masker op på rundpinden på samme måde som du normalt gør. Vi anbefaler at du anbringer en maskemarkør (du ved allerede at du kan lave dine egne maskemarkører ved at bruge garnrester fra andre projekter ?) halvvejs gennem rækken, så det er lettere at dele maskerne mellem de to ender af rundpinden. Når du har gjort det, kan du fjerne denne markør, og kun beholde den der viser begyndelsen af omgangen.

 

I den følgende video vil vi forklare hvordan man strikker mindre projekter med “magisk ring”:

 

Det er normalt, især i begyndelsen af en omgang, at maskerne ligner en ”stige” eller mere adskilte fra den anden halvdel af omgangen, men fortvivl ikke. Det er normalt, og når du strikker flere rækker, vil forskellen blive mindre. For at rette op på dette, kan du sætte maskerne længere ud på spidsen af strikkepinden i starten af rækken, og så strikke dem.

Vi håber at du kunne liden dette indlæg, og vi vil opfordre dig til at øve denne teknik, og det vil åbne op for en masse muligheder med rundpinde. Vi håber også, at du vil dele dine fremskridt med denne teknik på de sociale medier med hashtagget #weareknitters.

You May Also Like

Can I knit on the plane?

Hi knitters! We all love traveling, especially in the summers – and much of that travel time may very well be spent in the air. Once you’re flying, did you…
View Post

Knitting For Olive

BACKGROUND Who is Knitting For Olive? Knitting for Olive is a family business run by mother and daughter, Pernille and Caroline. We design knitwear for babies, children and adults, and…
View Post