Mega Knitting Party Madrid

Total
0
Shares

I de sidste uger har mange af vores følgere hørt om det kæmpe knitting party – en begivenhed der markerede en milesten for vores brand.

 

Takket være denne store begivenhed var vi selv med til at opleve hvordan vores produkter formåede at begejstre folk. Der deltog folk fra hele Europa hvilket gør os utrolig ydmyge og stolte. At folk er villige til at rejse for at møde andre passionerede strikkere siger noget om en uhørt dedikation til garn..

Mega strikkefesten som fandt sted den 17 Februar fungerede som en sammenkomst for flere af vores loyale medlemmer. Det var samtidig en måde for mange i af vores loyale følgere at få inspiration fra andre passionerede strikkere til projekter, og dele erfaringer fra de tidligere.

Hvis du gerne vil organisere et Knitting party. Så har vi alt hvad du har brug at vide lige her.

You May Also Like

Can I knit on the plane?

Hi knitters! We all love traveling, especially in the summers – and much of that travel time may very well be spent in the air. Once you’re flying, did you…
View Post