Noget, som alle strikkere hader

Total
0
Shares

I dag hos WAK vil vi gerne vise os fra vores mest tålmodige (og lidt strenge ) side ved at lave en liste over situationer, som du helt sikkert kender til, hvis din hobby er at strikke eller hækle.

 

Det er næsten umuligt at holde styr på, hvor mange gange vi har skullet lytte til, svare på og udholde denne kaskade af spørgsmål, der gentager sig gang på gang indtil vores tålmodighed er opbrugt….

 

 

EN KLASSIKER > Min bedstemor strikker også

Der findes få ting, der er sjovere og mere afslappende end at ty til strikkepinde og hæklenåle. 😉 Det er noget, som man plejede at give videre fra generation til generation, men i disse youtube-tider, kan vi helt på egen hånd lære det med hjælp fra en masse video tutorials.

 

FORUD FOR TIDEN > Jamen, koster det ikke mindre at købe det færdiglavet?

Når du går i gang med at strikke et tæppe noget til at pynte dit hjem, eller tøj til dig og kære, så handler det ikke om at købe det færdiglavet, det handler om at nyde processen og have det sjovt, mens du strikker, og dét kan man ikke sætte pris på. Som man siger: “Knitting is the new yoga”

 

SPØRG SPÅKUGLEN> Hvor lang tid tager det at lave? Og hvis du nu er rigtig hurtig?

Det handler om engagement, for vi har alle sammen forskellige vaner når det kommer til strikning og hækling, men i sidste ende kommer det an på, hvor meget tid, du bruger på det, og hvor hurtig du er. Det er for eksempel en super måde at bruge weekenden på, mens du bingewatcher din yndlingsserie eller en god film.

 

FALKEBLIKKET > Har du lavet selv strikket den bluse? når det er tydeligt, at den er strikket på maskine.

Neeeej, men du smigrer mig . Vi kan faktisk blive så gode med strikkepinde og hæklenåle, at det kan være svært at se forskel på hjemmelavede og maskinstrikkede designs, ikke den der sweater den har jeg købt, selv om jeg ville have elsket at strikke den og være underholdt i timevis.

 

LIGE TIL SAGEN > Hvor er den fin!!! Vil du ikke strikke en til mig??

Hvis nogen gav os garnnøgler for hver gang vi har hørt det spørgsmål, så ville vi have et lager, der kunne fylde et helt land med garnnøgler! Hvor ville det være dejligt!! Jeg skal forresten nok strikke en sweater til dig, når mit garnnøgleland er ved at være overfyldt.

 

 

IKKE LIGE NU > Når du bliver spurgt om noget, eller nogen prøve at tale til dig, mens du er i gang med at tælle midt i en række….

DET MÅ MAN IKKE!!! Det er i hvert fald den hurtigste måde at gøre kål på en strikker eller hæklers tålmodighed. Hvis man gør det ikke kun een gang, men to eller tre, og vi skal tælle forfra hver gang, kan vi ikke garantere, at der ikke kommer til at ryge nogle strikkepinde gennem luften.

 

DET EVIGE SMIL > Når du bliver nævnt eller tagget i en kommentar til et billede, hvor nogen har hæklet en eller anden forfærdelig havfruehale eller en oktoberfesthat og de så skriver “Se, det er ligesom det, du laver!”

Det kan godt være, at vores projekter aldrig blevet solgt i en souvenirshop eller i en boligindretningsbutik, men de vil altid have en særlig plads i vores klædeskab, og i vores øjne vil det altid være VORES HAVFRUEHALE?

 

MANGLENDE FORSTÅELSE > Når du gerne vil blive færdig med et projekt, og universet modarbejder dine planer!

Vejrudsigten forudsiger regn, kulde og en masse vind! Du gnider dig i hænderne, fordi du har lagt verdens bedste plan for i eftermiddag: At blive færdig med dit projekt, mens du ser din yndlingsserie med en god kop the og så…RINGGGG!!! Universet har åbenbart besluttet sig for at ringe dig op og ødelægge dine planer, eller måske får du uventede gæster. Jo, strikkere, vi har alle sammen prøvet det.

 

… Nå, men vi håber, vi har kunnet lokke et par smil frem med denne post, og at I kan se, at vi har flere ting til fælles, end man lige regner med – os strikkere og hæklere, vi er hårde i (ULD)-FILTEN.

You May Also Like

Can I knit on the plane?

Hi knitters! We all love traveling, especially in the summers – and much of that travel time may very well be spent in the air. Once you’re flying, did you…
View Post