Sådan hækler du tre stangmasker sammen

Total
0
Shares

I dette indlæg vil vi lære dig en ny hækleteknik: Hvordan man hækler tre stangmasker sammen. Med Pima Cotton og en 5 mm hæklenål er alt du skal gøre, at følge instruktionerne i, hvordan man hækler, ikke kun 3, men også 2, 3 eller 4, masker sammen for at skabe en trekantet form. Det kan desuden bruges til at lave kronblade med, hvis du sætter nålen i den samme maske.

 

En af de magiske ting ved hækling er, at når først du kender til det basale, kan det kombineres til at kreere forskellige teksturer og designs. En af de mest brugte teknikker til at lave disse designs er at hækle 3 stangmaser sammen. Materialerne vi burger er Pima Cotton i grå og en  5mm hæklenål.

 

 

Ideen er, at når du hækler masker sammen, tages der ind. Og hvis du hækler to masker i en maske, laver du en trekantet form, som kan bruges til at lave kronblade eller blonder på dit tøj. Vi vil nu se på teknikken, og derefter kan du bruge den på dine egne kreationer.

 

For at hækle tre stangmasker sammen, skal du slå garnet omkring nålen.

 

 

Stik nålen ind i masken, der er vist på mønsteret. Slå igen garnet om nålen og træk den igennem. Du vil nu have tre tråde på nålen.

 

 

*Slå tråden om nålen og træk den gennem de første to tråde. *

 

Du vil nu have to tråde på nålen.

 

Slå garnet om nålen igen, og sæt den i den næste maske, slå garnet om nålen og træk gennem masken. Du vil nu have fire tråde på nålen.

 

Gentag fra * til *. Du vil nu have tre tråde på nålen.

 

 

Slå garnet om nålen igen, og sæt nålen ind i den næste maske, slå garnet om nålen og træk det gennem masken. Du vil nu have fem tråde på nålen.

 

 

Gentag fra * til *. Du har nu fire tråde på nålen.

 

 

Slå igen garnet omkring nålen, og træk garnet gennem de resterende tråde. Du har nu hæklet tre stangmasker sammen.

 

 

Det er denne Teknik der også kan bruges til at hækle 2,3 eller 4 masker sammen. Tricket er at hækle halvvejs igennem masken, og til sidst hækle dem sammen som om de var en maske. Dette giver en trekantet form, som du kan bruge til at tage masker ind. Du kan også bruge denne Teknik til at lave kronblade ved at hækle maskerne i den samme maske i stedet for at hækle i flere masker.

 

 

Vi håber at du har lært denne Teknik, så du kan bruge den til dine kreationer. Tag masser af billeder og læg dem op på de sociale medier med hashtagget #weareknitters.

 

 

You May Also Like

Sådan hækler du rundt

    Hvis du har set de berømte oldemorfirkanter og har forelsket dig i deres farmer og form, eller set sommertasker lavet med chunky bomuld, som du kan bruge hele…
View Post