7 ÅR MED WAK

Total
0
Shares

 

Igen er den dato, alle strikkere venter på, snart her, VORES FØDSELSDAG! September er måneden til nye projekter, det er den perfekte måned til at sætte nye mål, nye målsætninger, til at forny materialerne og begynde at forfølge vores drømme efter at have ladet op i sommerferien.

Cover 7 years.

Det har været 7 år med eventyr med dig! Vi har set dig vokse hver dag¸ vi har været til strikkefester sammen, hvor vi har mødt hinanden og lært fra hinanden, akkompagneret med fantastisk selskab og dejlig atmosfære. 7 år hvor vi har delt drømme og passion, 7 år hvor vi har set dig tagget os med #weareknitters på dine favorit sociale netværk, og gjort os en del af det du har opnået.

Gennem 7 år har det været vores daglige arbejde ar være fokuserede på at få dig til at fortsætte md at vælge os til at give dig nye mål for det næste år. For at gøre det har vi forberedt mange overraskelser; som altid de bedste partnerskaber og de bedste artikler, de mest slående og nemme at lave gratis mønstre, de bedste strikke tips som du endnu ikke kender til… et år med nye udgivelser fyldt med overraskelser der vil få dig til at tabe kæben. Vil du gå glip af det??

 

You May Also Like

Can I knit on the plane?

Hi knitters! We all love traveling, especially in the summers – and much of that travel time may very well be spent in the air. Once you’re flying, did you…
View Post