We Are Knitters af Juanjo Oliva

Total
0
Shares

Det er med stor begejstring, at vi kan meddele dig at We Are Knitters endnu engang har slået dørene op for Madrids internationale designer, Juanjo Olivia.

Juanjo Oliva har vundet mange priser, inklusive tre gange for Best Collection ved L’Oréal Cibeles Fashion Show, Best Novel Designer ved 2005 Marie-Claire International Le Prix d’Excellence, Best National Designer ved 2006 Telva awards, og ELLE Magazine’s Style Award for Best National Designer i oktober 2014. Efter at han præsenterede sin eksklusive kollektion for El Corte Inglés og triumferede endnu et år på runway’en ved 2018 Mercedes-Benz 2018 Fashion Week i Madrid, hvor vi så nogle af hans beklædningsgenstande fra hans samarbejde med We Are Knitters blive vist frem, deler han sin vision for sit arbejde. Til vores store glæde, besøgte han We Are Knitters kontor i Madrid for at dele sine tanker med os.

“Vi ønsker at definere en nutidig tankegang, en måde at se lidt mere åbent på ting, uden at de er definerede af køn, sæson, nat eller dag… Mode har skabt for mange “kasser”, adskillelser, mapper for disse. Vi burde istedet bruge “No Plan” (en henvisning til en sang fra hans højtskattede David Bowies sidste album) – og komme ud af denne spændetrøje. Tingene ændrer sig.

 

Vi er sikre på at denne længe ventede nye kollektion, skabt med opfindsomhed og talent, vil overraske dig glædeligt endnu en gang. Vi kan ikke afsløre så meget mere, men vil efterlade dig med Juanjo Olivas egne ord for hans holding til det nye samarbejde:

“Med vores projekt sammen med WAK, ønskede vi at udvikle ideer med absolut frihed, meget lig hvad vi gør når vi syer. I de to kollektioner vi har lavet sammen med dem, designede vi beklædningsstykker, hvor vi primært brugte XXL garn på 15 mm strikkepinde og særligt udvalgte kvaliteter og teknikker – snoninger, frynser, etc. Altid for kvinder eller mænd og uden nogen forstyrrende farver, blot neutral eller sort. Det er et konkret og kraftfuldt koncept, som vi er meget tilfredse med.”

Strikkekits for disse designs er nu tilgængelige i vores katalog. De er lavet med The Wool og The Petit Wool  Husk at vores kits indeholder alt hvad du har brug for til at strikke dem. I denne kollektion kan du finde kits til alle niveauer – nogle nemme for nybegyndere og nogle avancerede designs som vil udfordre selv eksperterne.

You May Also Like

Can I knit on the plane?

Hi knitters! We all love traveling, especially in the summers – and much of that travel time may very well be spent in the air. Once you’re flying, did you…
View Post