Det bedste af 2018

Total
0
Shares

December er kommet, og med den er ventetiden ovre.

Langt om længe er det endelig juletid, men kun for en kort stund ☹. Med december kommer genforenninger, specielle øjeblikke med familien nydes I selv de mindste hjem, møder med livslange bedste-venskaber, fejringer med kollegaer, studiekammerater… Vi har ventet i 12 lange måneder for at fejre disse dage med dig.

 

Men december betyder også enden på rejsen, så det er på tide at kigge tilbage, og se på de veje vi er gået gennem disse 12 måneder.

 

Dette år har vores rejse været fuld af opfyldte drømme, takket være indsatsen og dedikationen fra holdet bag WAK. Vi har været så heldige at nyde samarbejdet på internationalt plan, ligesom det med Juanjo Oliva, hvis selskab vi nyder på vores kontorer, hvor vi lærer fra mesteren.

 

Igen har stjernen på skærmen og en god ven af WAK, Krysten Ritter, arbejdet sammen med os -denne gang på fire dele der ikke kun er opsigtsvækkende, men også nødvendige dele i din gardarobe.

 

December var igen fuld af overraskelser med introduktionen af vores nye og luksuriøse fiber THE BLING-BLING, laver til eksentriske hæklere, der altid vil tilføje et præg af luksus til deres kreationer.

 

Det er umuligt, I dette lille indlæg, at nævne alle stoppene på “2018-turen”: Samarbejde, “bloggere, strikkere, nye farver, nye fibre… Men vi vil ikke afslutte uden at give et højt og tydelige TAK til jer alle! Det er jer der gør det muligt for WAK at blive en realitet dag for dag, og vi fortsætter vores rejse, som altid side om side med jer.

Vi ønsker jer en glædelig jul med dem I elsker, og vi håber at 2019 vil være fuld af muligheder og mange projekter med os især!

 

GLÆDELIG JUL

 

 

 

 

 

You May Also Like

Can I knit on the plane?

Hi knitters! We all love traveling, especially in the summers – and much of that travel time may very well be spent in the air. Once you’re flying, did you…
View Post