TWO OF WANDS

Total
1
Shares

BAGGRUND

 1. Definér dig selv i 4 sætninger
  1. Jeg stammer oprindeligt fra Midtvesten, og er en New York City baseret strikdesigner med en passion for moderne, moderigtigt DIY strik. Jeg elsker at rejse og udvide min horisont, og hvis der var en ting jeg kunne gøre resten af mit liv, udover at arbejde med garn, ville jeg vælge at være evighedsstudent, så jeg kunne bruge min tid på at lære alt om alting. Min inspiration kommer fra min rejser, trends og funktioner, og jeg starter typisk et design med en følelese jeg gerne vil fremkalde. Jeg føler mig så heldig over at være fuldtidsdesigner og kunne føre min ideer ud i livet – der er ikke noget bedre end at kunne give andre muligheden for at skabe noget de er stolte over og som de kan nyde at lave, eller forære til en af deres kære.
 2. Hvornår, hvordan og hvorfor lærte du at strikke?
  1. Min mor og min bedstemor lærte mig at strikke da jeg var barn. Jeg elsker at give hjemmelavede gaver, og det var uundgåeligt at de hvert år ved højtiderne var nødt til at vise mig hvordan jeg slog masker op og lukke dem af igen, haha. Til sidst sad det endeligt fast, og jeg begyndte at blive seriøs med min strikning og designede mine egne ting i 2008. Derefter lærte jeg mig selv at hækle i 2012.
 3. Strikning eller hækling? Hvorfor?
  1. Jeg tror det afhænger af projektet! Jeg elsker at strikke på grund af den måde det falder på og maskerne, der lægger sig ovenpå hinanden for at skabe utrolige farveskift og indviklede designs. Jeg er også en mere erfaren strikker end hækler, så det er som regel der hvor min hjerne bevæger sig hen først. Men jeg elsker hurtigheden ved hækling og tætheden og holdbarheden til tasker og interiør. Det er ofte også nemmere at skabe former med hækling, så det kan føre til nogle rigtigt sjove ud-af-boksen designs.
 4. Hvor bor du?
  1. I øjeblikket hopper jeg frem og tilbage mellem NYC og Upstate NY i nærheden af Woodstock.

            KOLLEKTIONEN

 1. Hvilket af dine designs er din favorit i din kollektion for We Are Knitters?
  1. Det er en virkelig svær beslutning, men jeg tror det bliver nødt til at være Washed Ashore Sweateren. Jeg elsker virkeligt alle tingene, for jeg designede dem som ting jeg selv ville gå i. Washed Ashore Sweateren blev bare bedre end jeg havde kunne forestille mig! Den er så nem at lave, og silhouetten er på samme tid enkel og dramatisk. Den er så nem at bære og bare tage på, men dens unikke form gør den interessant og fornyende. Jeg elsker at den er hurtig at lave, fordi den er hæklet, men de falske løbemasker lavet med luftmasker gør at den falder flot og er luftig, hvilket kan være svært at opnå med hækling. Sidst men ikke mindst, blødheden af WAKs bomuldsgarn gør den så ubesværet cool og behagelig! 🙂
 2. Hvorfra kom din inspiration til at skabe denne kollektion?
  1. Et af mine yndlingssteder på jorden er Tulum, Mexico. Det er blevet et rigtigt populært mål for turister, men jeg besøgte det første gang for over 10 år siden, før det blev populært. Jeg elsker de uberørte strande lige ved siden af den rustikke jungle, og jeg ønskede at fange denne blanding af elegance og vildskab i kollektionen.
 3. Kunne du lide We Are Knitters’ Pima Cotton? Hvorfor?
  1. Hvordan kan man ikke lide den!? Det er den blødeste bomuld jeg nogensinde har arbejdet med og den findes i de smukkeste farver! Bomuld kan ofte være hårdt for hænderne, særligt når man hækler, og dette garn overgik alle mine forventninger..

           

WE ARE KNITTERS

 1. Hvorfra kender du We Are Knitters?
  1. Jeg har kendt til WAK i mange år nu, da de er førende i at lave garnhåndværk moderne og modeskabende, men jeg kom virkeligt til at kende dem, da de sponsorerede den første Our Maker Life begivenhed i NYC, hvor jeg var en af hovedtalerne.
 2. Hvad er din yndlingsting ved We Are Knitters?
  1. Jeg elsker den moderne, friske tilgang til strik og hækling som WAK viser frem. De har smukke kvalitetsgarner og moderigtige designs, som hjælper med at introducere disse tidsløse håndværk til et yngre publikum. De helbredsmæssige og mentale fordele, som kommer med garnhåndværk er så vigtige i vor tids verden med fast fashion og et meget stresset dagligt liv.
 3. Hvorfor besluttede du dig for at samarbejde med os?
  1. Jeg er så begejstret over at samarbejde med et ligesindet firma netop på grund af de ovennævnte årsager! Jeg har været i stand til personligt at møde Pepita og Alberto og deres hold, og det er vidunderligt også at arbejde sammen med så dejlige mennesker bagved mærket. Jeg tror at vores respektive publikummer overlapper, men det bliver sjovt at introducere alle vores følgere til hinanden:)
 4. Nogen planer for fremtiden?
  1. Jeg har så mange ideer til designs, der er bare ikke timer nok i døgnet! Jeg ville elske at fortsætte med at udvide mine opskrifter til kvinder og interiør, og at introducere flere designs til mænd i fremtiden. Jeg har nogle ideer til bøger og nogle sociale initiativer som jeg ville elske at udvikle også. Jeg skal bare lige finde ud af hvordan man strikker med tæerne, så jeg kan udnytte min tid maksimalt, haha.
You May Also Like

Can I knit on the plane?

Hi knitters! We all love traveling, especially in the summers – and much of that travel time may very well be spent in the air. Once you’re flying, did you…
View Post

Knitting For Olive

BACKGROUND Who is Knitting For Olive? Knitting for Olive is a family business run by mother and daughter, Pernille and Caroline. We design knitwear for babies, children and adults, and…
View Post