RECYCLED YARN

Total
0
Shares

BILLEDE 1

Vi har alle et ansvar for at tage vare på miljøet, og hos We are Knitters er vi meget bevidste om det. Vi gør dette på mange måder, og nu har vi taget endnu et skridt fremad, endnu et skridt mod en bæredygtig fremtid.

We Are Knitters har skabt RECYCLED YARN, et garn, der er lavet ud af 95% genanvendt bomuld fra genanvendte jeans og 5% fra andre fibre. Takket været genanvendelsesprocessen for disse beklædningsgenstande, bliver fibren behandlet og blandet før den endelig bliver spundet til en meget holdbar, bæredygtig og vegansk enkelt tråd.

BILLEDE 2

Recycled Yarn kommer i nøgler á 100 gram med et rustikt, men friskt udseende. Det fås i et udvalg på 6 forskellige farver, der vil gøre enhver begejstret; Naturlig, Himmelblå, Spotted Pink, Grå, Marineblå og Vin. Garnet kan desuden fås i pakker á 5, 10 og 15 nøgler.

Designet til dine sejeste stykker tøj, Recycled Yarn er fibren du vil have til forårs- og sommerprojekter for at lave de lette, friske strikkerier.

BILLEDE 3
You May Also Like

Can I knit on the plane?

Hi knitters! We all love traveling, especially in the summers – and much of that travel time may very well be spent in the air. Once you’re flying, did you…
View Post