Sådan strikker du bølgemasker

Total
17
Shares

Hvis kanten af dit projekt trænger til mere liv, kan du prøve at tilføje en kant i en anden tekstur, der tiltrækker opmærksomhed. Det er en hurtig og nem løsning, der vil give dit strikketøj et nyt udseende.

Dette mønster er deleligt med 33 masker + 2 ekstra til at lave kanten på begge sider. Det er ikke vendbart.

Husk at strikke 1 ret i starten og slutningen af hver række.

Række 1: Strik 1 ret, alle masker strikkes vrang indtil der kun er en maske tilbage, denne strikkes ret.

Række 2: Strik alle masker ret.

Række 3: Strik 1, strik 2 sammen, strik 3. *Slå om, strik 1*. Gentag fra * til * 7 gange mere. Strik 2. Tag 2 masker over på din højre pind, strik 1 og løft de to masker, du før tog over på højre pind, over den. Strik 3. Gentag fra * til * 8 gange. Strik 2, 2 r dr sm og strik den sidste maske ret. Du vil i alt have 47 masker.

Række 4: Strik 1. Tag to masker af, som skulle du strikke dem vrang og strik dem vrang dennem det bagerste maskeled. Strik 19 vrang, tag 2 masker over på din højre pind, strik 1 vrang, og løft de to masker, du før tog over på højre pind, over den, strik 19 vrang, strik 2 vrang sammen. Strik 1 ret. Du vil i alt have 43 masker.

Række 5: Strik 1. Strik 2 sammen, strik 17. Tag 2 masker over på din højre pind, strik 1 og løft de to masker, du før tog over på højre pind, over den. Strik 17, 2 r dr sm. Strik 1. Du vil i alt have 39 masker.

Række 6: Strik 1. Tag to masker af, som skulle du strikke dem vrang og strik dem vrang dennem det bagerste maskeled. Strik 15 vrang, tag 2 masker over på din højre pind, strik 1 vrang, og løft de to masker, du før tog over på højre pind, over den, strik 15 vrang, strik 2 vrang sammen. Strik 1. Du vil i alt have 35 masker.

Række 7: Gentag række 3.


Række 8: Gentag række 4.

Række 9: Gentag række 5.


Række 10: Gentag række 6.

Gentag række 1 til 10 indtil du opnår den ønskede længde.

Dette mønster bliver perfekt, hvis du strikker med vores fine uld; til dette eksempel har vi brugt Pima bonuld og 5 mm træ-strikkepinde. Prøv det, og del dine bileder med oss på de sociale medier uner hashtagget #weareknitters!

You May Also Like