Sådan strikker du den samme maske to gange

Total
0
Shares
Imagen: foto-1


Vi elsker at lave vores eget strik, og vi har en forkærlighed for sweatre og toppe, i forhold til alt det andet tøj i vores klædeskab. Ind i mellem kan strik være en smule besværligt, som for eksempel når vi laver udtagninger for at forme ærmer, eller en anden særlig facon, og vi skal strikke ”1 maske 2 gange”, og vi spørger her os selv: Hvordan i alverden gør jeg det? I denne post, er vi her for at redde dig og vise dig hvordan du strikker en maske to gange, på fire forskellige måder.

Imagen: foto-2


Til denne tutorial har vi brugt et par 8 mm strikkepinde og et nøgle af vores Petite Wool.

Før vi starter, anbefaler vi at du kigger denne liste igennem over teknikker vi kommer til at bruge:

Imagen: foto-3


1. Strik ret i den samme maske to gange: Den første maske som en normal maske og den anden gennem bagerste maskeled (krydset).

Du kan bruge denne type udtagning både i ret og vrang. Brug den når du skal tage ud mellem retmasker. For at tage ud på denne måde, skal du strikke den første maske ret, og så, uden at tage masken af venstre strikkepind, strikke masken igen gennem det bagerste maskeled, som du ville gøre i krydset glatstrik. Så lader du masken glide af venstre strikkepind. Du vil have lavet to masker i den samme maske. Se hvordan i den følgende video:

Imagen: foto-4


2. Strik vrang i den samme maske to gange: Den første maske som en normal vrangmaske og den anden gennem det bagerste maskeled (krydset).

Denne type maske anvendes sædvanligvis når man tager ud mellem to vrangmasker. Ligesom ved den sidste udtagning, skal du strikke i den samme maske to gange, før du lader den glide af pinden. Denne gang skal du først strikke en vrangmaske som normalt, og derefter strikke en vrangmaske gennem det bagerste maskeled. Tryk på ”play” på videoen nedenfor og se hvordan man gør det:

Imagen: foto-5


3. Strik den samme maske to gange: Strik 1 maske ret og derefter 1 maske vrang.

Denne udtagning anvendes ved mønstre, der skifter masker, som ved ribstrik eller perlestrik, eller når du skal strikke en maske ret, og så har brug for en vrangmaske. Som i de forrige tilfælde, skal du først strikke masken som normalt, og så, uden at tage masken af venstre strikkepind, strik den næste maske vrang, som du normalt ville gøre. Lad os se hvordan i videoen:

Imagen: foto-6


4. Strik den samme maske to gange: Strik 1 maske vrang og derefter 1 maske ret.

Denne type udtagning anvendes også normalt ved mønstre, der skifter masker, som i det forrige afsnit, eller når du skal strikke den næste maske vrang og derefter strikke den følgende ret. For at gøre det, skal du strikke vrang i masken som normalt, og så uden at tage masken af venstre strikkepind, strikke den ret som du normalt ville gøre. Du kan se hvor nemt det er i den følgende video:

Nu virker det ikke så kompliceret at strikke den samme maske to gange, vel? Vi håber at denne tutorial var til nytte og at du vil dele dit strik med os på de sociale medier ved at bruge hashtag #WeAreKnitters. På gensyn!

You May Also Like