Knitting Party: Le Perchoir, Paris

Total
0
Shares

Foråret er kommet, og det fejres allerbedst ved at planlægge et knitting party  i din by med vores strikkere!

Le Perchoir er det perfekte sted at strikke i Paris, når det er forår, fordi det foregår på en tagterrasse med udsigt over Paris, og stedet er dekoreret med et væld af farver, ligesom vores garnnøgler, det er fantastisk… Sikke en plan!

 

I denne særlige anledning har vi taget nogle forårs-strikkekits med, som vi gerne vil præsentere: Vores silver monk sweater, slushies top, sabrina sweater, vores petit point kits og vigtigst af alt, vores nye bomuldskollektion… Vi har også taget et par nøgler af vores tykke uldgarn med, for det kan stadig blive koldt, og vi vil stadig gerne strikke med uldgarn, er det ikke rigtigt?

Gæsterne strikkede vores begynderkit nr. 1: Downtown Snood i perlestrik, så begyndere og ekspertstrikkere kunne dele oplevelsen og strikke sammen. Pepita og Alberto, der har grundlagt WAK, lærte alle, hvordan man strikker, mens der blev delt idéer, strikketips, strikkemønstre og fremtidige WAK projekter.

Vi elsker at arrangere knitting parties over hele verden, så vi kan snakke med strikkere, der altid giver os gode idéer. Vi har allerede haft knittings parties i New York, i Berlin, i Madrid… og ved I hvad?! Inden længe arrangerer vi vores største knitting party til dato i Paris med en masse berømte strikkebloggers.

 

Vi glæder os og vi håber at se jer til dette STORE knitting party 🙂

 

 

He puesto el enlace del WEB ES, habría que cambiarlo al enlace que corresponda. Para todos los enlaces en este documento.

You May Also Like

Can I knit on the plane?

Hi knitters! We all love traveling, especially in the summers – and much of that travel time may very well be spent in the air. Once you’re flying, did you…
View Post