Sådan strikker du sommerfuglemønster

Total
6
Shares

I denne tutorial skal vi lære, hvordan man strikker sommerfuglemønster. Det er ret nemt, hvis du bare følger disse trin:

 

 

Det eneste, du skal bruge for at strikke dette mønster er Pima Bomuldsgarn fra We Are Knitters og strikkepinde på 5mm. For at strikke mønsteret, skal du arbejde med et maskeantal, der kan divideres med 10 plus 5 masker ekstra, som er det, vi har brugt for at strikke vores prøve.

 

 

Række 1 og 3: Strik 5 masker ret. *Strik 2 masker ret sammen, slå om, strik 1 maske ret, slå om, strik 2 masker drejet ret sammen og strik 5 masker ret*. Gentag fra * til * indtil slutningen af rækken.

 

 

 

Række 2 og 4: *Strik 7 masker vrang, tag 1 maske løst af og strik 2 masker vrang*. Gentag fra * til * indtil der er 5 masker tilbage og strik dem vrang.

 

 

Række 5 og 11: Strik alle masker ret.

 

 

Række 6 og 12: Strik alle masker vrang.

 

 

Række 7 og 9: *Strik 2 masker ret sammen, slå om, strik 1 maske ret, slå om, strik 2 masker drejet ret sammen og strik 5 masker ret*. Gentag fra * til * indtil der er 5 masker tilbage. Strik 2 masker ret sammen, slå om, strik 1 maske ret, slå om og strik 2 masker drejet ret sammen.

 

Række 8 og 10: *Strik 2 masker vrang, tag 1 maske løst af og strik 7 masker vrang*. Gentag fra * til * indtil der er 5 masker tilbage. Strik 2 masker vrang, tag 1 maske løst af og strik 2 masker vrang.

 

Det eneste, du mangler, er at finde ud af, hvor sommerfuglen skal være, på en t-shirt, en sommertop eller måske et forårstørklæde. Husk at tage en masse billeder med hashtagget #weareknitters på alle sociale medier.

You May Also Like