Hvordan man hækler Solomon’s knude maske.

Total
3
Shares

I dag vil vi lære dig hvordan du hækler denne klassiker. Solomon’s knude skaber en blondetekstur af sammenflettede diamanter, som er baseret på fastmasker og kæde masker. Det er meget nemt at lave, der bruges kun lidt materiale og resultat er meget flot.

 

 

Lad os se hvordan man gør:

 

Række 1: Lav en slip knude og 1 luftmaske. Lav en mere luftmaske og stræk garnet ca. 2 cm. Saml garnet op og hold det adskilt med en finger. Træk det garn igennem løkken med din hæklenål og lav 1 fastmaske i hullet som du lavede med garnet du holder adskilt. Du har nu lavet første del af Solomon’s knude. Gentag så mange gange som du ønsker størrelsen skal være. Du skal ende med et lige antal.

 

Række 2: Tæl 4 mellemrum og indsæt din hæklenål i den femte Solomon’s knude. *lav 1 fastmaske og stræk garnet ca. 2 cm for at lave det næste mellemrum. Lav 2 mellemrum mere med 2 Solomon’s knuder i alt. Efterlad 2 mellemrum fri og placer hæklenålen i nr to Solomon’s knude*. Gentag fra * til * indtil enden af rækken.

 

Række 3: Lav 3 mellemrum med 3 gange Solomon’s knuder. Drej dit arbejde og lav 1 fastmaske i knuden imellem de 2 øverste mellemrum fra den foregående række.  *lav 2 mellemrum med 2 Solomon’s knuder og lav 1 fastmaske i den midterste knude igen*. Gentag fra * til * indtil enden af rækken.

.

 

Gentag række 3 indtil du når den ønskede længde.

 

 

 

Det er sådan, at vi laver dette flotte blondetekstur, som er ideel for sjaler og sommertasker. Afhængig af materialet vi bruger, kan denne traditionelle maske give en moderne stil. Hvis du prøver ar hækle den uden tape vil du få et resultat der ligner macrame.

 

Som altid opfordre vi dig stil at dele dine kreationer med os på instagram ved at bruge #weareknitters hashtagget. Vi vil elske at se hvad du beslutter dig for med solomon´s knude maske.

You May Also Like