SÅDAN HÆKLER DU FASTMASKER PÅ VRANGEN

Total
0
Shares

Når vi hækler farveskift med tapestryteknikken, er det ikke altid, at kontrasterne mellem farverne står lynskarpt. Derfor er vi hos We Are Knitters altid på jagt efter nye teknikker, så vi kan opnå det bedst mulige resultat! Vi har opfundet en ny type hæklemaske: FASTMASKER PÅ VRANGEN!!! Vi viser dig her et eksempel, så du får alle detaljerne med. Vi skal arbejde ud fra et enkelt jaquardmønster, som vi hækler i rækker frem og tilbage, og som skal se fuldstændigt ens ud på begge sider. Vi begynder med at hækle almindelige fastmasker, mens vi følger mønstret. Vi har valgt nogle enkle chevronlinjer i to farver, som vi hækler i Pima Cotton fra We Are Knitters og med en 5mm hæklenål.


Hækl rækkerne på retsiden på almindelig vis.

Når du kommer til rækkerne på vrangsiden, skal du følge disse trin*. *OBS! Husk at hækle en ekstra luftmaske i begyndelsen af rækken. Placer tråden foran arbejdet.

Stik nu hæklenålen ind i masken bagfra og frem.

Slå om og træk nålen ud. Nu har vi to løkker på hæklenålen.

Slå om endnu en gang og træk hæklenålen gennem de to løkker, vi har på nålen. Og så har vi hæklet en fastmaske på vrangen. Som I kan se, står kontrasten meget skarpt. Her er et billede af vrangsiden.

Og her er et billede af retsiden.

Vi håber, I kan bruge vores tutorial til at hækle en masse mønstre i jeres hækleprojekter. Glem ikke at bruge hashtagget #weareknitters på de sociale medier.

You May Also Like