SÅDAN HÆKLES EN BLOMSTERKANT

Total
11
Shares

 

 

Når du hækler er det let at lave forskellige kanter, der kan give dit projekt en unik afslutning. I dette indlæg vil vi lære dig, hvordan du laver en blomsterkant, du kan bruge på sjaler, tørklæder eller sågar en kurv. De materialer vi burger er The Pima Cotton i farven salmon og en 5 mm hæklenål.

Sværhedsgraden for dette mønster er mellemsvært. For at følge instruktionerne, skal du kende til følgende masker:

Tag det roligt, hvis du ikke kender disse masker. Tjek vores We Are Knitters hjemmeside ud, hvor du kan finde tutorials til mange af disse, samt andre masker.

Kanten er hæklet over to rækker. Når du er færdig med det projekt du til føje kanten til, skal du hækle række 1 og 2 på følgende måde (for at sikre at mønstret passer rigtigt foreslår vi, at antallet af masker på projektet er deleligt med 6):

Række 1: Sæt garnet fast på projektet ved at lave en kædemaske i den første maske. *Hækl 5 luftmasker, spring over 2 masker, hækl 1 fastmaske*. Gentag fra * til * rækken ud.

Række 2: *Hækl 3 luftmasker, hækl 1 fastaske i lufthullet fra rækken nedenunder.

Hækl 4 luftmasker, hækl 3 stangmasker sammen i fastmasken, og du vil nu have det første blad i blomsten.

Hækl 5 luftmasker, tag hæklenålen ud af luftmasken, sæt den in di lufthullet over de 3 stangmasker i samme maske, og sæt den sidste luftmaske tilbage på nålen. Luk nu disse masker sammen med en kædemaske for at forme en cirkel.

Du skal lave blomsterbladene til blomsten inde i denne cirkel. For at lave blomsterbladene, *’Hækl 3 luftmasker, hækl 2 stanmasker sammen, hækl 3 luftmasker, hækl 1 kædemaske**. Gentag fra ** til ** 2 gange mere.

Ya tienes 4 pétalos. Para hacer el quinto pétalo teje 3 cadenetas, 3 puntos altos cerrados juntos. Teje en el siguiente arco formado por las cadenetas de la vuelta anterior 1 punto bajo*.

Du vil nu have 4 blomsterblade. For at lave det femte blad, skal du hækle 3 luftmasker, hækl 3 stangmasker sammen. Hækl 1 fastmaske i lufthullet fra rækken nedenunder. *

Lav resten af blomsterne ved at gentage fra * til * rækken ud.

Som du kan se, er det simpelt og resultatet er meget smukt. Prøv forskellige materialer og forskellige stykker tøj, håndtasker, tørklæder, sjaler… Og husk at tage mange billeder og tagge os på de sociale medier med hashtagget #weareknitters.

I denne tutorial, vil vi vise dig, hvordan du kan hækle en blomsterkant. Denne kant kan bruges til at dekorere færdige genstande som tørklæder, sjaler, tæpper osv. For at lave dette mønster skal du vide hvordan man hækler luftmasker, stangmasker, fastmasker og kædemasker. Denne kant vil give et sommerligt pust til dine hæklede eller strikkede dele. Denne kant er nem og hurtig at lave, siden der kun er to rækker.

You May Also Like