Sådan strikker du et fleur-de-lis-mønster

Total
0
Shares

Strik dette tofarvede mønster med os! Fleur-de-lis-mønstret kan bruges til mange projekter, og du kan strikke det i alle projekter, der strikkes i glatstrik. Det er nemt at strikke, og du kan øve dig i at strikke med flere tråde på en gang, ligesom du også kan blive god til at strikke med to farver på samme tid, mens du fører trådene med på bagsiden af strikketøjet.

Det eneste, du skal bruge, er dine strikkepinde, et par af vores Petit Wool garnnøgler og vores video:


Mønstret er deleligt med 6 + 3 masker. Ret- og vrangside er ikke ens.

Husk, at kontrastfarven, farve B, (i vores tilfælde, det hvide garn), altid skal være ovenover bundfarven, farve A, når du skifter farve.

Række 1: Strik 3 masker ret med farve A. *Skift til farve B og strik 1 maske ret, skift til farve A og strik 5 masker ret*. Gentag fra * til * indtil slutningen af rækken.

Række 2: Strik 1 maske vrang med farve B. *Skift til farve A og strik 3 masker vrang, skift til farve B og strik 3 masker vrang*. Gentag fra * til * indtil der er 2 masker tilbage, strik 2 masker vrang med farve A.

Række 3: Gentag række 1.

Række 4: Strik 2 masker vrang med farve A. *Skift til farve B og strik 1 maske vrang, skift til farve A og strik 5 masker vrang*. Gentag fra  * til * indtil der er  1 maske tilbage, strik 1 maske vrang med farve B.

Række 5: Strik 2 masker ret med farve B. *Skift til farve A og strik 3 masker ret, skift til farve B og strik 3 masker ret*. Gentag fra * til * indtil der er 1 maske tilbage, strik 1 maske ret med farve A.

Række 6: Gentag række 4.

Gentag disse 6 rækker, indtil du har nået den længe, du ønsker.

You May Also Like