Sådan strikker du halvpatent

Total
0
Shares

 

Hvis nogensinde der var det perfekte mønster til et varmt vintertørklæde, ville det være halvpatent. Det er vendbart og det danner også et tykt, varmt stykke tøj, når det er strikket. Tilføj nogle frynser til dit tørklæde, og du vil være iført byens sejeste tørklæde.

 

Til denne tutorial bruger vi 8mm strikkepinde og et nøgle af vores Meriwool garn.

For at strikke dette mønster, er det vigtigt at du kender til følgende teknikker:

Du har brug for at slå et lige antal masker op for at strikke dette mønster.

Nu vil vi forklare hvordan man strikker halvpatent i den følgende video:Som du kan se er dette et enkelt mønster, i hvilket du egentligt bare strikker på en lidt sjov måde – mens du skiftevis strikker en maske ret som du plejer at gøre og strikker ind i rækken under strikkepinden. Strik 1 maske ret i masken under strikkes på samme måde som en retmaske, bortset fra at du stikker strikkepinden ind i den tilsvarende maske i rækken under. Masken fra rækken over vil ligne en tråd, der lægger på bagsiden af arbejdet.

Husk at starte hver række med en retmaske.


 

Vi håber du har nydt denne tutorial og at du er begejstret over dette varme mønster. Vi er også spændte på at se hvad du deler med os på de sociale medier med hashtag #weareknitters.

You May Also Like