Hvordan man syer den amerikanske lukning

Total
0
Shares

Nu, hvor efteråret er her, er det tid til at planlægge, hvilke stykker tøj, du vil have på i de koldeste vintermåneder, hvor vores varmende uldgarn kommer til at spille en stor rolle. I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan man syer den amerikanske lukning på halsudskæringen, så dine sweatre får en ny stil.

Billede: 2

Materialer

 

I denne tutorial har vi brugt vores Meriwool garn (som kommer i mange forskellige farver), 5mm strikkepinde og en monteringsnål.

Det eneste du skal vide, før du begynder, er, hvordan man samler masker op til at strikke ærmer og halsudskæringer.

Lad os gå i gang!

Billede: 3

Når du har strikket forstykket og bagstykket af din sweater, ligesom på billedet ovenover, skal du bare følge disse skridt for at lave den amerikanske lukning:

Billede: 4

  1. Med vrangsiden på forstykket opad, skal du samle masker op fra den ene kant til den anden. Vær sikker på, at maskerne samles op jævnt fordelt over hele kanten, så strikket ikke trækker sig sammen eller rynker, når du strikker

Billede: 5

  1. Strik alle masker ret på næste række.

Billede: 6

  1. Luk alle masker ret af.

Billede: 7

  1. Nu har du strikket forstykkets halsudskæring.

Billede: 8

Gentag trin 1 til 4 for at strikke bagstykkets halsudskæring.

Billede: 9

På en plan overflade skal du strække forstykket ud og derefter strikke bagstykket udover, sådan så at stykkerne overlapper i kanten.

Billede: 10

Tråd din nål med samme slags garn, som du har brugt til at strikke sweateren og sy en lille søm, der samler kanten, der hvor forstykket og bagstykket overlapper.

Billede: 11

Hæft ender og gentag på den anden side.

Billede: 12

Og nu har du syet din amerikanske lukning! Så skal du kun sy ærmerne og siden af sweateren sammen, og så har du din nye sweater med et anderledes look. Vi håber, at du vil dele dine projekter på de sociale medier med hashtagget #weareknitters.

You May Also Like

Sådan strikker du rundt

  I denne blogpost viser vi dig, hvordan man strikker rundt. For at strikke efter denne teknik, skal du først lære, hvordan man slår masker op, og hvordan man strikker…
View Post