Sådan syer man i hækling

Total
0
Shares

Billede: foto-1


Det kan altid give lidt sved på panden, når ens projekter skal syes sammen – især hvis de er hæklede. Måske er du bekymret for, at syningen kan ses, eller at stykkerne ikke passer sammen. I dag vil vi vise dig, hvordan du syer hæklede stykker perfekt sammen. Denne teknik kan bruges både til hæklede stykker tøj, og til de berømte oldemorfirkanter.

Billede: foto-2


I denne guide har vi brugt vores 5mm hæklenål, et nøgle af vores lette og bløde Baby Alpaca garn og en monteringsnål.

Billede: foto-3


Vi har til denne tutorial hæklet to prøver i samme størrelse. Når du har hæklet dine stykker færdig, skal du klippe garnet af med en hale, der er lang nok til at kunne sy med. Tråd din nål med dette stykke garn.

Billede: foto-4


Tag nu de to stykker, som du skal sy sammen, og læg dem sammen, så retsiden vender udad, og vrangsiden vender indad.

Nu skal vi til at sy. Vi har lavet en video, så du nemt kan se, hvordan man gør:

Som du kan se, går det hurtigt, når du skal sy hækling sammen med en perfekt søm.

Billede: foto-5


For at få en pæn og jævn søm, når du syer sammen, skal du sy i henholdsvis en maske fra forstykket og derefter i den tilsvarende maske fra bagstykket. Sørg for at lægge stykkerne fuldstændigt ens op ad hinanden, så bliver sømmen perfekt.

Billede: foto-6


Vi håber, at det bliver nemmere for dig at sy med hjælp fra denne guide. Med disse enkle tricks kan du sy hvilket som helst projekt sammen. Husk at dele dine projekter med os på de sociale medier med hashtagget #weareknitters 🙂 Vi ses!

You May Also Like

Sådan hækler du rundt

    Hvis du har set de berømte oldemorfirkanter og har forelsket dig i deres farmer og form, eller set sommertasker lavet med chunky bomuld, som du kan bruge hele…
View Post