Sådan lukker du af med tre strikkepinde

Total
14
Shares

At lukke af med tre strikkepinde er en metode der bruges til at lukke a fog afslutte to strikkede dele, som du gerne vil sy sammen.

Det betyder at der både lukkes af og syes sammen.

Desuden giver det en delvist usynlig søn, og fordelene ved at bruge denne måde at lukke af på er, at det giver sømmen en vis styrke, og gør det sværere for dit tøj at trævle og ende med huller.

FOTO 1
FOTO 2
FOTO 3

For at få sømmen på vrangsiden af dit tøj skal du placer de to dele du vil sy sammen med retsiden mod hinanden, som vist på billedet.

-Retsiderne vender mod hinanden og vrangsiderne vender mod dig.

FOTO 4
FOTO 5
FOTO 6

Placer strikkepindene parallel ovenover dit arbejde og indsæt den tredje strikkepind i den første maske på hver at de to strikkepinde.

Placer garnet som hvis du skal strikke, og strik de to masker sammen reet. Tag masken af venstre maske som når du strikker en helt almindelig maske.

FOTO  7
FOTO 8
FOTO 9

Gentag disse trin indtil du har to masker tilbage på din “ekstra” eller tredje strikkepind.

Med en af de venstre strikkepinde, tager du den første maske over den anden, som du normalt vil gøre når du lukker af.

Gentag disse trin indtil der ikke er flere masker tilbage.

FOTO 10
FOTO 11

Det er vigtigt at huske på, at du skal have samme antal masker på hver af de stykker som du vil sy sammen, sådan at du ikke ender op med rynker.  Det er bekvemt hvis den tredje strikkepind er et nummer større end de andre to, da maskerne sommetider kan blive for stramme når man arbejder med 3 tråde.

Som du kan se, er alt vi gør, at lukke sammen på samme måde som vi normal gør, samtidig med vi strikker to masker fra hver del sammen

Super nemt!

Nu kender du til en anden måde at sy dine dele sammen i dit næste projekt!

You May Also Like

Sådan strikker du rundt

  I denne blogpost viser vi dig, hvordan man strikker rundt. For at strikke efter denne teknik, skal du først lære, hvordan man slår masker op, og hvordan man strikker…
View Post