Sådan samler du masker op til halskrave, når du strikker sweatre.

Total
0
Shares

I dag skal vi se på en teknik, der viser dig, hvordan du samler masker op til halskrave, når du strikker sweatre, så du får et perfekt resultat.

Når du har strikket alle delene til din sweater, er det tid til at samle masker op fra for- og bagstykket, så halsen afsluttes. Ligegyldigt hvilken opskrift du følger, vil proceduren altid være den samme i alle kits. Følg instruktionerne i opskriften og se også vores videotutorial, så du lærer, hvordan man gør det rigtigt:

I dette eksempel har vi valgt vores kære Nolita Sweater i farven grå.

Se, hvor nemt det er!

  1. Læg for- og bagstykket med med vrangsiden opad, skulder mod skulder. Tråd din nål og sy en af skuldersømmene. Bind en knude og læg nålen til side.
  1. Med strikkepindene opsamler du det antal masker, der er angivet i opskriften. Saml først masker op fra bagstykket og derefter fra forstykket.
  2. Strik det antal omgange, der er angivet i opskriften.
  3. Luk alle maskerne af.
  4. Tråd din nål igen og sy den åbne halskant i siden af kraven, og fortsæt med at sy den anden skuldersøm, ligesom du gjorde med den første.

Hvis du bruger denne guide til, hvordan man samler masker op til halskrave, burde det ikke være nogen sag at blive færdig med dine WAK tøjstykker. Og husk at del dine projekter på de sociale medier med hashtagget #weareknitters.

You May Also Like