TIPS TIL AT SLÅ MANGE MASKER OP

Total
7
Shares

Skal jeg slå 100 masker op? Aj! Nej! 250 masker!!! Jeg har lyst til at give op på forhånd, jeg glemmer garanteret at tælle rigtigt, og så skal jeg starte forfra. Der må være en bedre måde.

Ja, det er der, og her vil vi vise dig den nemme og praktiske måde at slå masker op. Selv om vi godt kunne tænke os at få lov at strikke i fred og ro, bliver vi altid afbrudt: Telefonen ringer, fjernsynet, en eller anden stiller dig et spørgsmål…. Bare rolig, med denne teknik kan du slå masker op uden at skulle begynde forfra og tælle dine masker igen og igen.

Først skal du regne ud, hvor meget garn du skal bruge til at slå op. Når du skal slå så mange masker op, og hvis du samtidigt ikke ved, hvor meget garn du skal bruge, så skal du starte forfra igen-igen. Så, tag dit garn og vikl det rundt om din strikkepind 10 gange, 20 gange, 50 gange.

Alt=første trin til at slå mange masker op

Dette her er en prøve til at regne ud, hvor meget garn, du skal bruge. Vikl garnet ud, og med den længde, det giver, ved du mere eller mindre, hvor meget du skal bruge. Med andre ord kan du bruge længden som en prøve på opslag af masker. Skal du slå 100 masker op? Så vikl dit garn rundt 25 gange, vikl det ud og dér har du, hvor meget garn, du skal bruge. Gang den længde, du lige har fået, med 4. Når du har gjort det, er du klar til at slå masker op. Husk altid at tilføje lidt ekstra længe, så du har en lille hale, når du har slået alle maskerne op.

Alt=andet trin til at slå mange masker op

 

Når du skal begynde at slå masker op, skal du også tæller, og det kan være svært at holde styr på alle maskerne. Et rigtig godt tip er at bruge maskemarkører, så du ikke skal tælle til så meget. Du kan sætte en maskemarkør ind efter hver 10. maske, eller efter hver 20…. Vælg et tal, der er nemt at huske, og som passer til det antal masker, du skal slå op.

Alt=andet trin til at slå mange masker op

Nu kan du begynde at strikke uden at bekymre dig om at blive afbrudt, hvis telefonen ringer, eller hvis du lige skal ud efter en snack. Husk at vise os dine projekter på de sociale medier med hashtagget #weareknitters.

You May Also Like

Sådan monterer du ærmer

Hånden på hjertet: Hvem kender ikke følelsen af endelig at være blevet færdig med et strikkeprojekt, den der lækre sweater, og… når du har lukket den sidste maske af… så…
View Post