Sådan syer du sammen uden det kan ses.

Total
14
Shares

I dag skal vi lære, hvordan man syer noget sammen, uden at det kan ses på det færdige resultat.

Der findes mange forskellige måder at strikke på, men vi sigter altid efter at få den samme slags sammensyning: så diskret som muligt og med en god finish.


Den teknik, vi gennemgår i dag, består af en usynlig sammensyning til når man skal sy kanter sammen for at afslutte et projekt.

Det betyder, at den kan bruges til at sy skuldre sammen, til at sy to strikkede stykker sammen, så de ligger i forlængelse af hinanden, etc.

Vi har brugt noget garn i en anden farve, så du tydeligt kan se, hvordan man gør, men hvis du bruger garn i samme farve som dit projekt, bliver sammensyningen helt usynlig.


Læg kanterne af de to stykker foran dig med retsiden opad. Lad maskerne røre hinanden.

Tråd nålen og begynd at sy en af siderne. Før nålen fra bagstykket og op foran, lige under kanten på det stykke, der er tættest på dig.


Før herefter nålen vandret igennem den første maske, fra højre til venstre, på det stykke, der er længst væk fra dig. Det, vi prøver at sy, er en efterligning af strikkede masker.


Så går du tilbage og sætter nålen ind i første maske i det stykke, der er tættest på dig, præcist der, hvor du trak nålen ud første gang.


Gentag disse trin i resten af maskerne, indtil du har syet hele stykket, fra højre til venstre.

Husk at begynde hver syning bagfra og op til retsiden på det stykke, der er tættest på dig.

Når du er færdig, binder du en knude og gemmer resten af tråden bag maskerne.

Nemt og med en flot finish!I vores eksempel har vi brugt neongult stofgarn, men du kan bruge hvilken som helst slags stof garn du vil og 15mm strikkepinde.

Del dine resultater ved at bruge hashtagget #weareknitters!

You May Also Like

Sådan monterer du ærmer

Hånden på hjertet: Hvem kender ikke følelsen af endelig at være blevet færdig med et strikkeprojekt, den der lækre sweater, og… når du har lukket den sidste maske af… så…
View Post