Hvad kan man bruge bomuldsrester til: gemme dine ledninger

Total
0
Shares


Det ser hele tiden ud til at vi får flere og flere elektroniske  apparater og dertil følger flere ledninger og opladere. Sommetider kan det være svært at finde den oplader. Som man skal bruge, men I dag vil vi hjælpe dig med denne tutorial. Ikke flere udefinerbare ledninger og opladere 😀

 

Derudover har vi udnyttet disse Pima bomuldsrester fra andre WAK projekter, total genanvendelse. Du kan bruge en eller flere farver til dette projekt og lave et unikt resultat, som du kan bruge til alle ledninger og opladere som du har. På den måde ved du altid hvilke der er dine.

 

For at gemme dine ledninger skal du bruge:

Pima bomulds rester i dine favorit farver.

 

Det er meget vigtigt at den ledning, som du bruger til dette projekt er i perfekt stand. Du skal være sikker på at plastik coveret, som beskytter ledningerne ikke er beskadiget eller synlig ledninger.

TRIN FOR TRIN

 

  1. Lav en knude på en af de ledninger som du vil dække.
  2. Rug din hæklenål og lav fastmasker langs det kabel, som skal beklædes med bomuldsgarnet.
  3. Hvis du vil lave forskellige stropper skal du skifte fra en farve til en anden og efterlade en lille garnende inde I fastmaskerne.

 

Det kan ikke være nemmere! Når du er færdig og når enden af ledningen, lav en knude og gem garnenden indeni. Du kommer ikke til at mikse dine opladere igen, hvis du skal have genopfrisket din viden kan du se her hvordan du laver fastmasker.

 

Har du tænkt på at lave dine egne usb ledninger? Hvis du allerede er startet, må du ikke glemme at vise os resultatet ved, at dele et billede med os på de sociale medier ved at bruge hashtagget #weareknitters.

You May Also Like

Sådan monterer du ærmer

Hånden på hjertet: Hvem kender ikke følelsen af endelig at være blevet færdig med et strikkeprojekt, den der lækre sweater, og… når du har lukket den sidste maske af… så…
View Post