Hvordan du syer taskelåsen ind i din clutch

Total
0
Shares

En af de ting, der får vores clutches til at stå ud i mængden, bortset fra vores designs, er deres taskelåse. I alle vores Fabric Yarn Kits, der indeholder garn og opskrift til vores clutches, vil du finde en finde en automatisk lås, sådan så du kan gemme din mobil, dine nøgler eller din pung på den sikreste og mest stilfulde måde.

I dag viser vi dig, hvordan du syer taskelåsen ind i din clutch, så du får det perfekte resultat, og så du kan bruge din strikkede taske i lang tid.

Vi skal bruge:

– Vores clutch, færdigstrikket

– En smule Fabric Yarn,

– En garnnål

– Og selvfølgelig, taskelåsen.

Følg disse nedenstående skridt:

  1. Vi skal arbejde med taskelåsen, mens den er åben, så det første du skal gøre er at åbne den og placere den øverst oppe inde i tasken.
  2. Tråd din nål med en tråd af dit Fabric Yarn, så du har nok garn til at sy hele låsen fast.
  3. Begynd i den ene side og fold den øverste kant ind over indersiden, så den dækker taskelåsen.

Sy kanten, som du lige har foldet, ved at stikke nålen gennem henholdsvis maskerne i kanten og maskerne i indersiden af tasken.  

  1. Gentag langs hele kanten indtil du når begyndelsen, og hæft herefter ende. Nu kan du åbne og lukke din clutch, ligeså meget, som du vil.

I denne videotutorial kan du se, hvordan man syer taskelåsen ind i en clutch, skridt for skridt:

 Som du kan se, er det meget enkelt at sy en taskelås ind i en clutch, og det bedste af det hele er, at låsen kommer til at være helt usynlig.

Få fingrene i din egen taske, den er det perfekte sommertilbehør! Og der er mange forskellige modeller.

I denne introduktion har vi brugt Fabric Yarn i lyserød, men du kan bruge den farve, du allerbedst kan lide og strikkepinde i birk i str 15mm.

Vi vil meget gerne se dine kreationer. Du kan dele dem med os og med WAK-fællesskabet på Instagram eller Twitter med hashtagget #weareknitters.

You May Also Like

Sådan monterer du ærmer

Hånden på hjertet: Hvem kender ikke følelsen af endelig at være blevet færdig med et strikkeprojekt, den der lækre sweater, og… når du har lukket den sidste maske af… så…
View Post