SÅDAN TABER DU EN MASKE

Total
0
Shares

I dette indlæg vil vi lære dig at lave en blondeeffekt til dig tøj, ved at tabe en af dine masker sådan at du får mulighed for at lave større beklædningsstande end du regnede med. PÅ denne måde skal du bruge færre materialer til at lave et sommerligt og sjovt projekt. For at gøre der, skal du snuppe din favoritfarve Pima bomuld og strikkepinde størrelse US 8 (5 mm).

 

Der er tider i enhver strikkers liv, hvor det beregnede garn simpelthen ikke er nok… Så der sidder du og stirrer på mønsteret og garnnøglet i frygt, for der er måske ikke nok til at gøre projektet færdigt. Tag det roligt! Der er en løsning. I dagens indlæg vil vi lære dig at tabe en maske, den perfekte teknik når du måske ikke har materialer nok.

For at arbejde med denne sjove maske skal du bruge: Strikkepinde str.US 8 (5mm) og vores Pima bomuld.

I dette eksempel har vi brugt glatstrik til at demonstrere teknikken, men du kan bruge mange mønstre som retstrik, perlestrik, forskellige hulmønstre osv.

For at lave dette mønster skal du kende til følgende teknikker:

  1. Slå op
  2. Retmaske
  3. Slå om
  4. Vrangmaske

  1. Slå et antal masker op deleligt med 4.

  1. Strik række 1 indtil du når den ønskede længde på følgende måde:

Række 1: *Strik 4 masker ret, slå garnet om*. Gentag fra * til * indtil der er 4 masker tilbage, strik disse masker.

 

Række 2 og alle lige rækker: Strik 4 masker vrang, *strik 1 maske ret, strik 4 masker vrang*. Gentag fra * til * rækken ud.

I dette eksempel har vi strikket masken der skal tabes, så den er let at finde, men du kan strikke masken enten vrang eller ret, for den skal trævles op senere. .

Række 3 og alle ulige rækker: Strik 4 masker ret, *strik 1 maske vrang, strik 4 masker ret*. Gentag fra * til * rækken ud.

Gentag række 2 og 3 indtil du når den ønskede længde. Slut med en ulige række.

  1. Når du når til rækken, hvor du skal tabe maskerne, skal rækken strikes på følgende måde:

Afsluttende række: Strik 4 masker ret, *når du når til vrangmasken, skal du tage den af strikkepinden og trevle den op indtil begyndelsen af projektet, strik 4 masker ret*. Gentag fra * til * rækken ud.

 

Nu skal du bare finde din favoritfarve og et sommerligt projekt hvor du kan øve dette sjove mønster. Glem ikke at tage et billede og dele det på de sociale netværk med hashtagget #weareknitters 😉

You May Also Like