Tips til vaskeanvisninger af dit WE ARE KNITTERS uld- og bomuldsstrikketøj

Total
0
Shares

 

Hej strikkere!

I dag vil vi dele nogle tips til at vaske jeres WE ARE KNITTERS uld- og bomuldsstrikketøj. Hvis du ikke allerede har set det, er der er nogle vaskeanvsininger på alle vores garnnøglers banderoler.

Nedenunder forklarer vi betydningen af hvert symbol:

Kun håndvask:

Alle WE ARE KNITTERS projekter bør vaskes i hånden med koldt vand og mildt eller pH-neutralt vaskemiddel.

Denne slags vaskemiddel kan findes overalt og betegnes tit som uldvaskemiddel. Det er meget vigtigt at bruge denne type vaskemiddel, fordi dit strikketøj er meget delikat, og hårdere typer vaskemiddel kan ødelægge fibrene. Mildt vaskemiddel bruger også elementer til at opnå bedre resultater i din vask.

Brug ikke blegemiddel:

Brug aldrig blegemiddel på dit We Are Knitters strikketøj. Det er et meget aggressivt produkt, der kan ødelægge dit strikketøj for altid. Vores særlige farver vil aldrig blive de samme.

Stræk eller vrid ikke:

Når du vasker dit uld- eller bomuldsstrikketøj i hånden, vil det sikkert suge ret meget vand til sig. Det virker oplagt at vride tøjet, så det tørrer hurtigere.

Men i stedet skal du folde dit strikketøj ind i et håndklæde, så det kan suge vandet til sig – sørg for, at du ikke strækker dit strikketøj. Hvis du vrider dit strikketøj, kan du risikere at strække det ud af form for altid.

Læg fladt til tørre i skyggen: 

Når du har fået det meste af vandet ud af dit strikketøj, skal du lægge det fladt til tørre i skyggen, så hverken farver eller form bliver beskadiget.

Brug ikke tørretumbler:

Tørretumblere er normalt meget brugbare, men de er også dit strikketøjs værste fjende! Tumblere bruger varm luft til at tørre dit tøj – og det er fint for syntetiske fibre, som kan klare de høje temperaturer, men det virker ikke så godt på dit yndlingsuld, som kan blive ødelagt med for meget varme. Hvis du tumbler dit uldstrikketøj, vil det krympe og måske gå fra hinanden! Pas godt på dit uld og hold det væk fra tumbleren.

Stryg dit strikketøj ved lave temperaturer:

Uld og bomuld kan godt stryges, men du skal sørge for at lægge et klæde imellem strygejern og dit strikketøj. Hvis du bliver nødt til at stryge dit strik, anbefaler vi, at du bruger spray eller damp.

Kærlig hilsen,

WAK Vaskeanvisningsholdet

Har du spørgsmål til, hvordan du vasker dine WAKprojekter? Eller har du et godt tip, der holder dit uld rent og fint? Skriv en kommentar her eller send en email til os på [email protected]. God strikning!

Er du blevet færdig med dit seneste projekt? Husk at dele det med os på vores Facebook side, eller på Instagram med hashtagget #weareknitters, så har du mulighed for at blive featured i vores  Instagram Feed.

 

You May Also Like