Hva å gjøre med ullrester, dekorere julegaver

Total
0
Shares

 Billede: foto-1

Enhver strikker har et velassorteret garnlager, især i juletiden, hvor vi skal planlægge de gaver, vi gerne vil strikke. Når vi er færdige med et strikkeprojekt, er der tit en masse restegarn til overs, som vi ikke kan bruge til andre projekter, fordi der ikke er nok af det, eller fordi det ikke passer til de farver og type garner, vi gerne vil bruge. Derfor præsenterer vi her en enkel og praktisk idé til, hvad du kan bruge dit garnlager til. Folk kommer til at blive vilde med det!

Billede: foto-2

I denne trin-for-trin-guide har vi brugt rester fra vores Meripaca og Meriwool-garner.

Billede: foto-3

Vi skal også bruge til-og-fra-kort og æsker, sejlgarn og ting til at personliggøre kortene. Hvis du gerne vil pakke æskerne ind, kan du også putte silkepapir eller gavepapir på denne liste. Der er et rigtigt godt udvalg i butikkerne i øjeblikket. På den anden side kan du også bare lade æsken være som den er, hvis du gerne vil holde det helt hjemmelavet look.

Billede: foto-4

Lad os begynde med at personliggøre kortene. Du kan bruge stempler, klistermærker, bogstaver… Sørg for at de bliver fine, så gavemodtageren ved, hvor speciel han eller hun er.

Billede: foto-5

Lav pomponer i forskellige størrelser, farver og teksturer. Hele idéen ved dette look er at lege med forskellige størrelser og kombinationer. Hvis du ikke ved, hvordan du laver pomponer, kan du finde en trin-for-trin-guide lige her. Vær sikker på, at du klipper garnet med en lang hale til at binde pomponerne.

Billede: foto-6

Når du har pakket din gave ned i æsken, kan du begynde at personliggøre den! Start med at binde sejlgarn omkring den. Det kan gøres i fire dele (som vist på billedet) eller i to. Bind en knude og træk sejlgarnet gennem kortet. Bind sejlgarnet igen, så knuden ikke går op.

Billede: foto-7

Nu skal vi sætte pomponerne fast: Tag tråden omkring pomponen og bind den fast til sejlgarnet.

Billede: foto-8

Når du har sat alle pomponerne fast, skal du binde sejlgarnet igen, så pomponerne sidder på midten af æsken, ovenpå kortet.

Billede: foto-9

Nu har vi personliggjort vores æske med garnrester, vi ellers ikke ville have brugt. Vi håber, at denne guide har givet dig nogle gode idéer til, hvordan du kan pakke dine gaver ind til jul. Del denne og andre idéer med restegarn på de sociale medier med hashtagget #weareknitters 🙂

You May Also Like

4 udtagninger du bør kende.

I strikkeverden findes der mange forskellige måder at strikke udtagninger på, og det er vigtigt at kende dem allesammen. På den måde kan vi vælge den bedste slags udtagning til…
View Post