Sådan syr du ærmer i med masker direkte fra pinden

Total
0
Shares


META BESKRIVELSE

Imagen: foto-1


Vi strikkere elsker at lave sweatre, specielt de tykke af slagsen, der holder os varme. De er hurtige at strikke og er de perfekte projekter til vinterdagene. Den eneste ulempe er, som altid, monteringen. Vi har alle oplevet det øjeblik, hvor vi syr ærmerne i, og tænker at de bliver helt fine, for så at indse at syningen er helt gal. I denne tutorial vil vi vise dig hvordan du syr dine ærmer i med masker direkte fra pinden, der ikke er blevet lukket af. En perfekt montering:-)

Imagen: foto-2


Til denne trin for trin, bruger vi en synål og vores Petite Wool.

Imagen: foto-3


Før du begynder at sy ærmet i, skulle dit arbejde gerne se ud som på billedet ovenover: Uden at lukke en eneste maske af, som det er efter at du har strikket din sidste række færdig. Klip tråden til garnnøglet med en garnende, der er lang nok til at sy ærmet i sweateren.

Imagen: foto-4


For at hjælpe dig når du syr og for at gøre processen lettere for dig, skal du tråde nålen med en anden farve garn og føre det igennem maskerne.

Imagen: foto-5


Så vil vi lægge ærmet op til kroppen af sweateren. Midten af ærmet skal ligge op ad skuldersømmen, og begge sider skal ligge med samme afstand fra den.

Lad os så sy det! Vi har lavet en video, så du kan se hele processen tydeligt.

Vídeo: vídeo 1

Nemt, ikke?

Her vil vi kort forklare de trin vi fulgte:

  • Tråd nålen med garnet du klippede af, efter du havde strikket ærmet færdigt.
  • Før nålen bagfra og igennem den første maske i kanten.
  • Før nu nålen over til kroppen af sweateren og stik den gennem den første række af skulderen og træk den gennem den næste maske.
  • Vend tilbage til maskerne på ærmet og stik nålen ind i den samme maske som før, denne gang forfra, og træk den så igennem den næste maske. Når du er færdig med dette trin, skulle du gerne have lavet et “V”.
  • Før nålen tilbage til kroppen og stik den gennem den sidste række du syede. I stedet for at sy ind i den næste række, syr vi ind i rækken efter den, mens vi springer en række over, som du kan se på billedet nedenfor:
Imagen: foto-6


  • Vend tilbage til ærmet, før nålen gennem den sidste maske du syede og træk den igennem den næste maske.

Fortsæt med at gentage disse trin indtil du har syet hele ærmesømmen.

Imagen: foto-7


Og nu er du færdig med at sy dit ærme.

Vi håber at denne trin for trin vil hjælpe dig med at sy ærmerne i dine sweatre, nu hvor du har set at det at opnå den perfekte søm ikke er en umulig opgave.;-) Vi ses i den næste post, og indtil da, opfordrer vi dig til at dele dine projekter på de sociale medier med hashtag #weareknitters.

You May Also Like

Sådan monterer du ærmer

Hånden på hjertet: Hvem kender ikke følelsen af endelig at være blevet færdig med et strikkeprojekt, den der lækre sweater, og… når du har lukket den sidste maske af… så…
View Post