Sådan syes en usynlig søm i glatstrik på vrangen

Total
0
Shares

Foto: foto-1


Når du har strikket din sweater færdig, og tiden er inde til at sy stykkerne sammen, kan dette indlægmeget vel vække din interesse. Vi viser dig, hvordan du syer en usynlig søm i glatstrik på vrangen. Det er officielt slut med ikke at vide, hvordan man syer usynlige sømme.

Foto: foto-2


I denne guide har vi brugt et nøgle The Petite Wool og en af vores monteringsnåle.

Foto: foto-3


Det første, du skal gøre, er at sætte to stykker sammen. De skal bestå af det samme antal rækker, da vi skal sy stykkerne sammen gennem skiftevis én række fra venstre stykke og den tilsvarende række fra højre stykke.

Foto: foto-4

Det bør allerede stå klart, at i omvendt glatstrik har hver maske to dele: den øverste og den nederste del, som du kan se på billedet. Når du syer, skal du sy igennem den nederste del af masken fra venstre stykke og herefter øverste del af den tilsvarende maske fra højre stykke.

Det eneste, som du skal være opmærksom på, er ikke at opsamle den yderste tråd, det skal være den, der er lige ved siden af. På denne måde får du en flot, glat søm.

Tråd din nål og sæt i gang; Vi har lavet en video, så du nemt kan se, hvordan man gør.

Nemt, ikke? Dér kan du bare se, det er slet ikke så svært at sy usynlige sømme.

Imagen: foto-5


Vi håber, at denne guide kan hjælpe dig, når du skal sy stykker sammen. Vi vil rigtig gerne dele tips, så din montering bliver perfekt. Husk at dele dine projekter på de sociale medier med hashtagget #weareknitters. Vi elsker at se dine garnprojekter 🙂

You May Also Like