Sådan syer du ærmerne på en sweater

Total
0
Shares

Vi ved godt, at det kan være lidt af en udfordring at strikke sin første sweater. Derfor har vi designet vores WAK kits til at gøre det nemmere for dig ved at tilbyde kits i forskellige sværhedsgrader og med mange forskellige designs!

Når du har strikket alle stykker færdige, er tiden inde til at sy dem sammen, den ultimative udfordring. Det er meget vigtigt at gøre det rigtigt, så dit projekt får en perfekt, professionel finish. Ligegyldigt om du er i gang med at strikke din første sweater eller om du er en erfaren strikker, vil vi i dag vise dig hvordan du syer ærmerne på en sweater ved brug af usynlige sting. Følg instrukserne i videoen:

Når du har strikket forstykket og bagstykket af din sweater færdig (her kan du bruge denne slags sting, så du får et godt resultat), skal du sy ærmerne på.

Tag et af ærmerne og læg det langs sweateren, så midten af ærmet flugter med skuldersømmen. Vi kommer til at sy under den kant på ærmet, der er lukket af, samt på siden af sweateren, så kig godt efter i videoen. Er du klar? Tråd din nål med samme slags garn og farve, som du har strikket dit projekt i, og lad os komme i gang (her har vi brugt en anden farve garn, så du bedre kan se, hvor du skal sy).

  1. Indsæt nålen i første maske under den kant, hvor du har lukket af, fra bagsiden.
  2. Nu skal du finde den vandrette tråd, der adskiller første og anden maske på sweateren. Indsæt nålen under den tråd, fra den ene side til den anden. Tråden på nålen kommer til at ligge bag den vandrette tråd.
  3. Indsæt nålen i samme maske på ærmet som i trin 1.
  4. Før nålen bag næste maske på ærmet; vi kommer til at arbejde langs de vandrette masker i rækken.

Fortsæt med at gentage disse trin indtil hele ærmet er syet fast til kroppen. Pas på, at du ikke trækker for meget i garnet, ellers kan det være svært at se, om du syer det rigtigt.

Når du har syet hele ærmet på, trækker du lidt i maskerne ved at bruge dine fingre og nålen, og du vil kunne se, hvordan syningen nærmest forsvinder, så den ser perfekt ud.

Nu skal du bare folde ærmet en halv omgang og sy bunden af ærmet og sidesømmene sammen!

Som du kan se i videoen, skal der kun et par enkle trin til for at lære at sy to strikkede stykker sammen med usynlige sting i to forskellige retninger.

Har du prøvet denne teknik før? Fortæl os om det i kommentarfeltet!

Har du lyst til at vise os dine WAK sweatre og andre projekter? Tag dine billeder på Instagram med  @WeAreKnitters og #WeAreKnitters, så kan det være, at vi reposter dine billeder i vores feed!

You May Also Like

Sådan blokker du strikketøj

Hej strikkere! Nu skal I lære, hvordan I kan formgive jeres WAK strikketøj. Det er nemt at blokke strik, og resultaterne er endelige. At blokke strikketøj betyder, at man strækker…
View Post